Tervetuloa viihtymään Nokialle

Mielenkiintoiset tapahtumat, ostosmahdollisuudet ja luonnon läheisyys sekä lukuisat vapaa-ajan aktiviteetit houkuttelevat lomailemaan ja viettämään aikaa Nokialle.

Hyvät juna- ja bussiliikenneyhteydet sekä Pirkkalan lentokentän läheisyys tuovat Nokian lähelle matkailijaa. Sijainti vesistöjen solmukohdassa mahdollistaa vesillä liikkumisen ja kalastamisen. Kesäaikaan laivat liikennöivät Nokian ja Siuron satamista säännöllisesti sekä Hämeenkyrön että Tampereen suuntaan.

Viipyessäsi Nokialla majoitut mukavasti Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä nauttien tropiikin lämmöstä sekä hemmotteluhoidoista. Nokialla sijaitsee myös neljän tähden leirintäalue, Nokian Camping Viinikanniemi.

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Visit Tampereen matkailuneuvonnasta saat laajemmin tietoa Pirkanmaan ja Tampereen alueesta sekä palveluista matkailijoille.

Visit Tampere Matkailuneuvonta
p.03 5656 6800
Hämeenkatu 14 B
33100 Tampere, Finland
visittampere(at)visittampere.fi

Vinkkejä Nokian kulttuurinähtävyyksistä, tapahtumista ja käyntikohteista voi tiedustella myös Nokian kaupungin kulttuuripalveluista.

Nokian kaupungin kulttuuripalvelut
Taidetalo, Souranderintie 7
37100 Nokia
kulttuuri(at)nokiankaupunki.fi

Nokia cityrace

Nokia cityrace on leikkimielinen kilpailu, joka esittelee reippaalla ja mukaansatempaavalla tavalla Nokian kaupunkia. Kolme seikkailuhenkistä paria lähetetään liikkeelle tehdassaaresta, maailmakuulun Nokia-yhtiön synnyinsijoilta. Edessä on mielenkiintoisia tehtäviä, joiden kautta tutustutaan kaupungin palveluihin, elinkeinoelämään, kulttuuriin ja ihmisiin.

Katso, kuinka kilpailijoiden käy. Ketkä selviytyvät tehtävistä nopeimmin ja voittavat koko kisan?