« Takaisin tapahtumalistaukseen

Heijastus - musiikki- ja tulispektaakkeli

Ajankohta
23.9.2017 klo 16:00-21:00
Tapahtumapaikka
Yltä ja Alta - maataideteos
Osoite
Sasintie 555, 39150 Pinsiö
Hinta
Ennakko 15.9. saakka 10 €, perhelippu 25 €. Liput 16.9. alkaen sekä paikan päältä 15€/30.€
Ilmoittautuminen
Liput: www.tgf.fi/heijastus
Ilmoittajan tiedot
Tampere Guitar Festival Katso www-sivu

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tapahtumia lähelläsi

Heijastus – Sinussa on koko maailma, on kunnianosoitus edesmenneen yhdysvaltalaistaiteilija Nancy Holtin ympäristötaideteokselle Yltä ja Alta, joka sijaitsee Nokian kaupungin omistamalla maalla, Hämeenkyrön kunnassa. Teos herää henkiin spektaakkelimaisen Heijastus-esityksen avulla, jossa yhdistyvät tuli, pyrotekniikka ja musiikki. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi toteutettavan produktion tähtiä ovat Tuliryhmä Flamma sekä kitarallaan tarinoita kertova Marzi Nyman. Tuotannosta vastaa Tampere Guitar Festival.

Tapahtuman suojelija on taiteilija Osmo Rauhala, joka oli vahvasti myötävaikuttamassa Yltä ja Alta -teoksen syntyyn. Heijastus-esityksen jälkeen julkistetaan valotaideteos Valonsäre, jonka toteutuksesta vastaavat Kaapo Manninen ja Jari Antila.

Paikan päällä on ruokailumahdollisuuksia sekä oheisohjelmaa koko perheelle jo iltapäivällä. Esitykseen järjestetään menopaluu-bussikuljetus Tampereelta, Nokialta ja Hämeenkyröstä. Bussikyyditys varataan lipunoston yhteydessä. Huom: paikkoja rajoitetusti!

Lipunmyynti, tarkemmat tapahtumatiedot sekä tietoa pysäköinnistä ja shuttle-kyydityksestä tapahtuman www-sivuilla.

Klikkaa mukaan Facebook-eventiin ja kuule tuoreimmat tiedot!