Sosiaalinen media

Nokian kaupunki on mukana myös sosiaalisen median palveluissa. Listaa olemassa olevista palveluista päivitetään sitä mukaa, kun uusia palveluja avataan.

 

Nokian kaupunki Twitterissä

Twitterissä voi seurata Nokian kaupungin tiedottajan tärppejä ajankohtaisista asioista.

Nokian kaupungin Twitter-sivu
https://twitter.com/Nokiankaupunki
@nokiankaupunki

Nokian kaupungin Facebook-sivut

Seuraavilla Nokian kaupungin yksiköillä on oma Facebook-sivu, josta tykkäämällä saat aiheeseen liittyvät päivitykset omaan Facebook-profiiliisi:

Nokian kaupunginkirjasto
https://www.facebook.com/Nokiankirjasto

Nokian kaupungin kulttuuripalvelut
https://www.facebook.com/Nokiankaupunginkulttuuripalvelut

Nokian nuorisovaltuusto
Nokialaisista nuorista koostuva ryhmä jonka tavoitteena on lisätä nuorien vaikuttamismahdollisuuksia ja saada Nokiasta viihtyisämpi paikka nuorille. Ryhmäsivu on julkinen, joten kaikki halukkaat voivat seurata sitä.

Nokian lastenparlamentti
Nokian lastenparlamentti on ryhmä, jonka kautta kaikki nokialaiset alakouluikäiset voivat vaikuttaa.

Koskenmäen nuorisotila Mansi
https://www.facebook.com/NuorisotilaMansi/

Siuron nuorisotila Unelma
https://www.facebook.com/pages/Siuron-nuorisotila-Unelma/162846460394632?fref=ts

Nuorisokahvila YounCafé Nuksu
Nokian kaupungin nuorisokahvila YounCafé Nuksu on keskellä kaupunkia oleva nuorten kohtaamispaikka, jossa voi ostaa edullisia kahviotuotteita, pelata biljardia, pelikonsoleita, sählyä, laulaa karaokea tai olla vaan.

Hempankaari
Hempankaari tarjoaa työ - ja päivätoimintaa sekä avotyötä oppivelvollisuutensa suorittaneille aikuisille kehitysvammaisille, lisäksi Hempankaaressa on vaikeavammaisten päivätoimintayksikkö, joka tarjoaa virikkeellistä ja elämyksellistä päivätoimintaa asiakkailleen.

Nokian kaupungin ympäristönsuojelu
Sivuillaan ympäristönsuojeluyksikkö tiedottaa mm. vireille tulevista ympäristö- ja maa-aineslupahakemuksista, meluilmoituksista, tehdyistä päätöksistä ym. ajankohtaisista asioista.

Nokia city-ryhmä
Facebook:ssa toimii myös Nokia city -niminen ryhmä, joka on yksityishenkilöiden ylläpitämä ryhmä. Ryhmä haluaa tarjota Nokialaisille väylän, jossa he voivat keskustella ajankohtaisista asioista, jakaa kuvia Nokiasta, mainostaa paikallisia tuotteita, palveluja tai tapahtumia. Ryhmään voi liittyä facebookissa Nokia city -sivujen kautta.