Taidesuunnistuksessa tasan sata kohdetta, Nokiallakin useita

12.4.2017

Nokian Kuvataiteilijoiden vuosinäyttely Taidetalolla osallistuu Taidesuunnistus-tapahtumaan.

Taidesuunnistus-viikonloppuna yleisöllä on mahdollisuus vierailla ateljeissa, työtiloissa, gallerioissa ja muissa näyttelypaikoissa tapaamassa tekijöitä työnsä äärellä. Yleisö voi kysellä, keskustella taiteesta, ostaa teoksia tai vain ihastella paikallista osaamista. Tapahtuman aikana kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy.

Seuraava, järjestyksessään jo kolmastoista Taidesuunnistus-tapahtuma järjestetään 22. – 23. huhtikuuta. Tänä vuonna mukana on tasan sata upeaa suunnistuskohdetta ympäri Pirkanmaata. Kohteet auki sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11-17.

Nokialla kohteita on viisi:

7: Feinik Pia, Ollilantie 2, 37140 Nokia
18: Huhtinen-Siistonen, Tiina, Ollilantie 2, 37140 Nokia
45: Lehtonen Saija, Saija Lehtonen design, Pirkkalaistie 1, 37100 Nokia
57: Nokian Kuvataiteilijat ry, Nokian Taidetalo, Souranderintie 7, 37100 Nokia
90: Tehdas108, Souranderintie 2, 37100 Nokia

Tapahtuman kaikki kohteet löytyvät sähköisestä katalogista

Taidesuunnistusta järjestää Taidesuunnistus ry, yleishyödyllinen yhdistys, jonka jäsenyhdistyksiä ovat Tampereen Taiteilijaseura ry, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry ja Taito Pirkanmaa ry. Taidesuunnistus ry:n tarkoitus on taiteen, muotoilun ja käsityön kaupallisten edellytysten edistäminen Pirkanmaalla sekä paikallisen osaamisen esiin nostaminen.