Uutiset

Purso Oy investoi valaistusliiketoimintansa kehittämiseen rakentamalla uuden tuotantolaitoksen Kolmenkulman yritysalueelle Nokialle. Purso on sopinut Nokian kaupungin kanssa yli viiden hehtaarin maa-alueen ostamisesta Kolmenkulmasta. Kauppasumma on noin miljoona euroa. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä Nokian kaupunginvaltuuston hyväksymisen.
Lisämääräraha kaupunginhallituksen käsittelyyn
Suomi juhlii läpi vuoden 100 -vuotista itsenäisyyttä. Samalla Nokian kaupunki viettää 80-vuotisjuhlaa. Nokialla yleisöä on houkuteltu mukaan juhlavuoden viettoon alkuvuoden ja kesän ajan erilaisilla merkkivuosien teemoihin liittyvillä tilaisuuksilla konserteista näyttelyihin, retkiin ja yleisöluentoihin. Juhlavuosi jatkuu vilkkaana syksylläkin.
Yksi maamme pisimpään järjestetyistä kevyen musiikin tapahtumista Tapsan Tahdit vietettiin Nokialla tänä vuonna jo 31. kerran. Tapahtuma keräsi Pirkkalaistorille 10 000 juhlijaa.
SPORTTIVESIJUMPPA (uimahallimaksu) tiistaisin 15.8.-22.8. klo 18:00-18:45 Mukaan mahtuu 30 jumppaajaa. (Pyydä ranneke kassalta klo 17:00 alkaen) PUISTOKAHVAKUULA (uimahallin takapihan nurmialue) maanantaisin 14.8.-21.8. klo 18:00-18:45 (maksuton). Mukaan mahtuu n. 30 jumppaajaa.
Kuudestoista Iskelmä-Finlandia –palkinto on myönnetty yhdelle Suomen suosituimmista iskelmälaulajista Markku Arolle.
Uusi strategia suuntaa katseet Nokian kaupunkiin vuonna 2027
Suosittu Harjuniityn asuinalue laajenee, kun Nokian kaupunki luovuttaa haettavaksi 32 uutta omakotitonttia alueen eteläosasta. Harjuniitty on Nokian uusin asuinalue, joka sijaitsee noin kolme kilometriä kaupungin keskustasta. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet ja asukkaita palvelevat myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit.
Nokian kaupungin kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä Tampereen Taidekasvatus ry:n kanssa heinäkuussa kolmen päivän Sirkuspiknik - kiertueen Nokialla.
Kymmenen Pirkanmaan kuntaa vastaa 1.8.2017 alkaen niiden työnhakijoiden työllisyyspalveluista, jotka ovat oikeutettuja Kelan maksamiin työttömyysetuuksiin (työmarkkinatuki tai peruspäiväraha). Muutos koskee Pirkanmaalla noin 22 000 työtöntä työnhakijaa, Tampereella heistä asuu noin 15 000. Eduskunta hyväksyi asiaan liittyvän lainsäädännön 28. kesäkuuta.